Lejerinformation
Lejerinformation

INDFLYTNING:

Har du indgået aftale om leje af et lejemål hos Barfoed Group, vil vi udarbejde en kontrakt til dig. Sammen med kontrakten er der et indbetalingskort til brug for betaling af depositum, forudbetalt leje samt 1. måneds leje, varme m.m. Forudbetalt leje er IKKE til brug for betaling af husleje de første måneder man bor i lejemålet, men de sidste måneder, altså ved lejemålets opsigelse.

Når en lejekontrakt er underskrevet og depositum m.m. er indbetalt, vil nøglerne til dit nye lejemål blive fremsendt til dig.

Lejemålene overtages ALTID og uden undtagelse helt nyistandsatte. Dvs. alle malbare flader er nymalet og alle gulve er lakeret. Uanset hvor lang tid, du har boet i lejemålet, skal lejemålet istandsættes med nymalet vægge, lofter, træværk, rør, radiator m.m. (alle malbare flader), og gulvene skal ligeledes nylakeres.

Senest 14 dage efter aftalt overtagelse af dit lejemål skal du, såfremt det skulle blive aktuelt, fremsende en fejl og mangelliste for lejemålet til vores kontor eller på mail til info@barfoedgroup.dk Vi vil skriftligt bekræfte modtagelsen af listen, som herefter vil blive hæftet på den indgåede lejekontrakt. Er der punkter på mangellisten som vi er uenige i, vil vores formand besigtige lejemålet hurtigst muligt.

FRAFLYTNING:

Ifølge lejekontrakten er der 3 måneders opsigelse på lejemålet og altid til den 1. hverdag i en måned.

Opsigelsen skal ske ved udfyldelse af blanketten, du finder her. Hvis du ikke har en e-mail, skal lejemålet opsiges skrifteligt til vores kontor, eller såfremt du har mulighed for at scanne din underskrift ind, fremsendes opsigelsen på info@barfoedgroup.dk

Når vi har modtaget din opsigelse vil du modtage en bekræftelse herom via e-mail.

Som regel har man ved indflytning indbetalt forudbetalt leje, du kan i lejekontrakten på side 2 se hvor mange måneders husleje du har forudbetalt. Forudbetalt leje henstår altid til opsigelsesperioden, det vil sige, at du ikke skal betale husleje i den/de antal måneder du har forudbetalt leje, kun varme, vand og evt. antennebidrag.  Du skal selv huske at afvise din PBS aftale i banken eller stoppe overførelsen af lejen til os.

Af de oplysninger du har opgivet under opsigelsen, vil vi indkalde dig til et fraflytningssyn. Ved synet SKAL lejemålet være tomt og rengjort, dette gælder også kælder- eller depotrum. Husk at lejemålet skal være fraflyttet senest 14 dage før opsigelsen udløber. Har du noteret at du ønsker at fraflytte lejemålet før opsigelsen udløber, vil vi søge dit lejemål genudlejet hurtigst muligt.

Hvis dette ikke ønskes, vil flyttesyn ske 14 dage før opsigelsen udløber.

Ved fraflytningssynet vil du modtage et tilbud fra os på istandsættelse af lejemålet. Såfremt du ønsker at benyttet et andet firma til brug for istandsættelse af lejemålet skal du sørge for at arbejdet udføres af et momsregistreret firma og faktura skal kunne fremvise til vores formand ved fraflytningssynet. Endvidere skal du aflevere en nøgle til dit lejemål til vores formand, så vores udlejningsafdeling har mulighed for at fremvise lejemålet i den periode hvor dine håndværkere istandsætter lejemålet.

Når lejemålet er istandsat og genudlejet vil der gå mellem 4 og 6 uger til du modtager din flytteopgørelse. Afregning af varme kan der gå op til år inden den endelige opgørelse forelægger fra Clorius da der kun er afregning en gang om året.

Kontakt os på

+45 20 45 51 45

Adresse

Højbro plads 4