muusfoto_IMG_5668
muusfoto_IMG_5699

Livligt cafe miljø

muusfoto_IMG_5577
muusfoto_IMG_5718
muusfoto_IMG_5672
kort

Bedste beliggenhed

De 24 lejemål i ejendommen Højbro Plads 4 ligger lige ved Strøget midt mellem Amagertorv og Gammel Strand i indre København. Her får du den bedste beliggenhed tæt på alt, hvad et moderne byhjerte kan begære af oplevelser og omgivelser. Du mærker historiens vingesus og er genbo til byens mange kendte og klassiske bygninger.

Fra lejlighederne er der udsyn til byens tårne, Storkespringvandet på Amagertorv, Strøget, caféer, Københavns kanaler og essensen af København K. Du træder direkte ud i Københavns livsnerve, når det gælder gadeliv og shopping i den eksklusive ende af skalaen. Her ligger blandt andre Royal Copenhagen, Birger Christensen, Louis Vuitton og Illums Bolighus med et overflødighedshorn af design og brugskunst.

Caféer og restauranter stortrives også omkring Højbro Plads. Inden for bekvem gåafstand finder du en perlerække af restauranter – fra franskinspireret bistro, klassisk smørrebrød til hæderkronet fiskerestaurant og Noma, som fire gange er kåret som verdens bedste restaurant.

Kontakt os på

+45 20 45 51 45

Adresse

Højbro plads 4